Body Mind Release Interventiemethodiek

Body Mind Release pakt de belangrijkste verzuimredenen bij de kern aan!

Uit persoonlijke subjectieve onderzoeken, ingevuld door cliënten, blijkt dat Body Mind Release voor 93% effectief is op de belangrijkste verzuimredenen zoals: Burn-out, stress, vermoeidheid en somberheid/depressie. Maar ook bij levensklachten als angst -en paniekaanvallen, hooggevoeligheid, traumaverwerking, PTSS, negatief zelfbeeld en afhankelijkheidsproblematieken blijkt de Body Mind Release methodiek uiterst effectief.

Snel resultaat

Body Mind Release trajecten geeft de  cliënt al binnen een paar weken meer energie, meer rust, meer positiviteit en meer levensvreugde. Doordat deze methodiek de innerlijke oorzaak bij de kern aanpakt wordt iemand geholpen om binnen 7 weken van zijn of haar levensklachten af te komen.

Duurzaam resultaat

Deze methodiek geeft niet alleen snelle resultaten, maar ook blijvend resultaat. Doordat de innerlijke oorzaak bij de kern wordt aangepakt vervalt de cliënt niet meer in zijn of haar oude patronen en gedragingen. Zo kan iemand de stappen maken die hij of zij wilt. Ook na het traject kan iemand, dankzij de methodiek, nog verder doorgroeien.

Body Mind Release is een methode die helpt om de innerlijke oorzaak van alle levensklachten gericht aan te pakken.

Als we het hebben over de innerlijke oorzaak, dan bedoelen we hiermee de ballast die iemand bij zich draagt. Ballast manifesteert zich als beperkende gevoelens en overtuigingen, angsten en levensprogramma’s  in combinatie met het gemis van positieve gevoelens. Afhankelijk van de ballast kunnen de levensklachten van mentale, sociale en/of fysieke aard zijn.

 

Wist u dat uit diverse bronnen is gebleken, dat 95% van al onze levensklachten bepaald wordt door die ballast?

Door deze ballast los te laten en de verloren positieve gevoelens terug te halen, worden de levensklachten effectief aangepakt.

Wat levert het Body Mind Release Traject op?

  • Meer energie, rust, positiviteit en levensvreugde.
  • Een positiever zelfbeeld en meer zelfreflectie.
  • Hierdoor komt iemand weer in beweging en kan die de stappen maken die hij of zij wenst.
  • Zal de persoon zijn of haar vaardigheden en competenties kunnen verbeteren.
  • Met andere woorden: Iemand gaat met hernieuwde energie zijn of haar toekomst tegemoet.

Het bijzondere van deze methodiek is dat iemand zelfstandig, maar uiteraard onder intensieve begeleiding van mij, aan de slag gaat. Zo wordt iemand mentaal autonoom.  Naar mijn inziens de belangrijkste reden waardoor deze methode zo effectief en duurzaam is. Als Interventie Specialist maak ik het traject geheel op maat voor de cliënt.

Deze fantastische interventiemethodiek is ontwikkelt door Hans de Waard. Voor meer informatie over Hans de Waard verwijs ik naar bodymindreleasenederland.nl

Body Mind Release wordt als interventie o.a. ingezet door het UWV.

 

Ben je werknemer? Mogelijk kan je werkgever je traject financieel ondersteunen. Download hier een PDF met alle informatie die je werkgever nodig heeft, zodat je snel aan de slag kunt.