voor bedrijven

"Laat achter wat je niet nodig hebt om te vinden wat je vooruit breng!"

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je doorgroeien als persoon of met je onderneming? Of loop je vast op bepaalde gebieden in je business? Of twijfel je of je in de juiste functie zit, of loop je tegen obstakels in je loopbaan aan? Met Body Mind Release pak je het aan, het is een waardevol instrument voor de rest van je leven. De therapie komt ook van pas als je in een ontslagprocedure of herintredingstraject zit of kampt met stress en emoties na ontslag of andere negatieve gebeurtenissen.

WW en WIA
Als BMR re-integratie Specialist ook inzetbaar in duurzame re-integratietrajecten. Als BMR-interventiespecialist help ik je als je in de WW of WIA (via het UWV) bent beland. Ik help je om met vertrouwen, minder onzeker en weer positief je toekomst in te gaan. Zo zet je de juiste stappen om het beste uit jezelf te halen. Dit is een BMR-traject op maat, als ondersteuning van bijvoorbeeld de bedrijfsarts, HR of als onderdeel van een landelijk traject via het UVW.

Zzp en mkb  (BMR & Businesscaoching)
Ervaar je als zzp’er of kleine ondernemer een gevoel van eenzaamheid of zit je vast met je bedrijf? Hoe fijn is het om een sparringpartner te hebben in een honderd procent veilige omgeving, met een ervaringsdeskundige? Ik ben er voor je. Samen maken we het weer helder. Waar loopt het vast? Wat zijn jouw doelen en waarom kun je ze nu niet bereiken? Of lucht lekker je hart!

Focus on you, and your business

BMR & Businesscoaching is Body Mind Release met een plus. Elke sessie duurt een uur tot 90 minuten.

Tijdens de intake (eerste consult) brengen we ook je bedrijf in kaart (cijfers en doelen). Tijdens het traject doorlopen we de Body Mind Release-methode en bespreken we de vooruitgang van jouw persoonlijke traject. Gaandeweg voegen we het bedrijfsdeel toe. Wat is de huidige situatie en waar is specifieke coaching nodig of ondersteuning van externen? Denk aan communicatie, marketing, technische ondersteuning of reclame? Stap voor stap werken we aan overzicht en vertrouwen, met losse doelen die je energie zullen geven.

"Als je zorg draagt voor de middelen, zal het doel wel voor zichzelf zorgen."

Mijn reis

Graag neem ik je mee in mijn zakelijk verleden. Als kind al wist ik: ik wil ondernemen. Dat lukte me ook. Maar door allerlei redenen liep ik als ondernemer vast. De twijfel sloeg toe. Doe ik het wel goed? Is dit wat ik wil? Kan ik het wel? Het waren mijn innerlijke saboteurs die mij tegenhielden om de volgende stappen te (durven) nemen. Ik voelde dat ik het moest doen, maar deed het niet. Een voorbeeld was om te durven investeren, daar blokkeerde ik. In trainingen voor het vak zelf (inhoudelijk) was dat geen enkel probleem. Maar om werk uit te besteden om mijn onderneming naar een volgend level te kunnen brengen, dát durfde ik niet.

Op den duur moest ik zoveel ballen tegelijk in de lucht houden, dat het op mijn gezondheid begon door te werken. De balans tussen werk en privé was er niet meer. Ik ondervond dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik kreeg lichamelijke klachten en ging piekeren. Ook ‘s nachts. Het werd zo erg dat ik mijn ‘droom’, het ondernemen, volledig moest loslaten om terug te kunnen herstellen. Een burn-out ‘de luxe’….

Inmiddels ben ik acht jaar en vele trainingen verder. Investeren in mezelf en ook in mijn bedrijf is voor mij de normaalste zaak van de wereld geworden. En dan was ik nog niet eens met mijn nieuwe onderneming Mindfluence gestart! Mijn grootste passie is om met al mijn ervaringen en het geleerde anderen te helpen. Ook jou! Met Body Mind Release begeleid ik jou als ondernemer zodat je op korte termijn wel die groeistappen kunt nemen. Zodat je je bedrijf wel naar het volgende niveau brengt. Je staat er niet alleen voor. Samenwerken geeft kracht!